Ti JA LA klo 11 JA PE klo 15 MAISEMASAFARI

Tutustu Rukan upeimpiin maisemiin suosituimmalla kelkkasafarillamme! Safari soveltuu mainiosti perheille ja ensikertalaisille, jotka haluavat tutustua moottorikelkkailun saloihin. N. 30 km mittainen reitti kulkee Rukan vaaramaisemien ja lumisten metsien halki. Matkan puolivälissä kurvaamme kodalle, jossa voi aidosti tuntea erämaan hiljaisuuden, nokipannukahvin ja nuotion luodessa lisää retkitunnelmaa.

75 €/hlö, 2 hlöä/kelkka
110 €/hlö, 1 hlö/kelkka
40 €/lapsi 4-11 v.

Kesto: 3 h 
Ajomatka: 30 km 
Sis. ohjelman, varusteet, polttoaineet, vakuutuksen sekä retkieväät.

VARAA TÄSTÄ


 

MA-LA klo 15 ICE KARTING KISA

Nyt sinulla on tilaisuus päästä kokeilemaan ralliajajan taitojasi karting-autolla jäädytetyllä radalla! Adrenaliini virtaa ja nauruhermoja kutkuttaa, kun auto pyörähtelee radalla tai kilpakumppani tekee ajovirheen ja pöllähtää lumeen, niin tai voithan se olla sinäkin! Radalla on yhtäaikaa maksimissaan 8-10 ajajaa. Kisassa ajetaan pari lämmittelykierrosta ja heti perään aika-ajo, jonka perusteella ajajat järjestellään suureen finaaliin. Ajamaan pääsevät kaikki yli 150 cm ikään katsomatta.

Hinta 50 €/hlö

Kesto: 1 h
Ajo-aika noin 25 min

Sis. varusteet, aika-ajon sekä finaalin

VARAA TÄSTÄ


 

PE klo 10 ITÄRAJAN KELKKASAFARI

Venäjän rajan läheisyys ja hienot näköalat korkealta vaaran päältä luovat omalta osaltaan tämän retken tunnelma. Paljon jää kokematta, jos ei Kuusamon mittaamattomat erämaat, tykkylumen peittämät puut ja vaaramaisemat tule nähdyksi! Tämä safari soveltuu parhaiten hieman kokemusta omaaville ajajille. Retken puolivälissä nautitaan keittolounasta idyllisessä ravintolassa itärajalla.

Hinta 195 €/hlö, 1 hlö/kelkka

Kesto: 6 h
Ajomatka: 120 km
Sis. ohjelman, polttoaineet, vakuutuksen, retkieväät ja keittolounaan

VARAA TÄSTÄ

 


Varaukset ja lisätietoa

Voit varata myös soittamalla (08) 852 2007 tai sähköpostitse info(a)rukaadventures.fi 

Hinnat sisältävät: varusteet (haalari, kengät, hanskat, kypärämyssy ja kypärä), ohjelmassa tarvittavat kuljetukset, oppaan, ohjelmakuvauksessa mainitut ruokailut, vakuutuksen.

Omavastuu kelkkavahingoissa 850 €. Moottorikelkkailussa lapset alle 140 cm istuvat reessä. Moottorikelkkailu on kielletty alkoholin vaikutuksen alaisena. 

Lähtö Ruka Adventuresin safaritoimistolta, Rukarinne 11.

Noudamme asiakkaat tarvittaessa majoituskohteesta ohjelmiimme seuraavasti: Rantasipi Rukahovin edestä 20 minuuttia ennen lähtöä, Rukan Salonki 10 minuuttia ennen lähtöä. 

 

 

kuskit-pieni

Maisemasafari
ma ja la klo 11-14, pe klo 15-18
Suosituin kelkkasafarimme, soveltuu perheille.

VARAA TÄSTÄ

moottorikelkka-pieni

Itärajan safari
pe klo 10
Pitkä päiväsafari itärajan tuntumaan!

VARAA TÄSTÄ

RUKA ADVENTURES | Rukanriutta 11, Rukatunturi, Finland

info(a)rukaadventures.fi | p./t. +358 (0) 8 8522 007

ruka kuusamo  oulanka