Rukanriutta 11, Rukatunturi
info(at)rukaadventures.fi
p. (08) 8522 007

Talviohjelmat

Ruka Adventures järjestää talvisia seikkailuja Rukan ja Kuusamon ympäristössä perheille ja ryhmille. Ohjelmistostamme löytyy myös useamman päivän kelkkasafarit esimerkiksi Venäjälle! Luminen maisema kutsuu seikkailuun, turvallisesti oppaasi kera.

Tervetuloa kokeilemaan ajotaitojasi, oppimaan uutta ja nauttimaan vauhdin hurmasta Ice Karting kisassa! Ohjelma sopii esim. perheille, nuorisoryhmille ja työporukoille kunhan vain olet yli 150 cm pitkä!

Moottorikelkkasafarimme Rukan ja Kuusamon maisemissa soveltuvat erinomaisesti aloittelijoille ja perheille, kokeneemmille kelkkailijoille tarjoamme myös pitkiä ja usean päivän safareita!

Koe poroajelu aidon poromiehen opastamana tai aja omaa huskyvaljakkoasi tykkymetsän siimeksessä, tai miksei molemmat samalla kertaa!

Rukan seudun upeat tunturit odottavat lumikenkävalloittajiaan! Loistavia elementtejä myös kelkkailun lomaan tai pilkkiretken yhteyteen.

Kuusamon lukuisat järvet ja lammet ovat jokaisen pilkkijän ulottuvilla. Voidaan yhdistää myös kelkkailun yhteyteen ja pilkille pääsemme myös lumikengillä.

Talven paras hetki seikkailuun voi olla myös illalla taivaan hämärtyessä! Iltaohjelmamme vievät sinut kauas tunturin valoista kokemaan talvisen tähtitaivaan ihmeitä.

RUKA ADVENTURES | Rukanriutta 11, Rukatunturi, Finland

info(a)rukaadventures.fi | p./t. +358 (0) 8 8522 007

ruka kuusamo  oulanka