Rukanriutta 11, Rukatunturi
info(at)rukaadventures.fi
p. (08) 8522 007

Pilkkiretket

Kuusamon lukuisat järvet ja lammet ovat jokaisen pilkkijän ulottuvilla. Voidaan yhdistää myös kelkkailun yhteyteen ja pilkille pääsemme myös lumikengillä.

Pilkkiretki rekikuljetuksella

Pilkkijät kuljetetaan moottorikelkan reessä läheisille kalavesille, jossa opas neuvoo talvikalastuksen nikseistä. Kuka saakaan isoimman kalan? Parasta on jännitys siitä, milloin kala nappaa onkeen! Ohjelman aikana keitetään nokipannukahvia ja paistetaan makkarat nuotiolla.

Kesto: 3 h
Hinta: 70 €/ hlö, 40 €/lapsi 4-11 v
Sis. varusteet, kuljetukset, retkieväät, pilkkivälineet

Pilkkiretki lumikengillä

Safaritalolla pukeudutaan ohjelmaa varten ja siirrytään autokuljetuksella lähelle hyviä kalavesiä. Autolta kävellään lumikengillä järvelle, jossa opas neuvoo pilkkimisen saloihin. Pääset myös osallistumaan perinteiseen kalastusmuotoon, jään alla olevien verkkojen kokemiseen. Tuleeko suurin saalis sieltä? Oppaan tekemän nuotion äärellä nautitaan retkieväät (makkarat, kahvit ja pullat). Lopuksi lumikenkäillään takaisin autolle josta kuljetus safaritoimistolle. Lumikenkäilyä tulee noin kilometri.

Kesto: 3 tuntia
Hinta: 70 € / hlö, 40€/lapsi 4-11 v
Sis. varusteet, pilkkivälineet, kuljetukset ja retkieväät

Pilkkiretki moottorikelkoilla

Pilkkijät ajavat moottorikelkoilla läheiselle järvelle, jossa opas näyttää tekniikat ja neuvoo ottipaikat. Opas näyttää myös miten koetaan jään alla olevat verkot. Tuleeko sieltä saalista vai saako joku pilkillä sen suurimman kalan. Pilkkimisen lomassa nautitaan kuumaa mehua. Kalastuksen jälkeen kelkkaillaan takaisin Rukalle.

Kesto: 3 h
Hinta: 99 €/ hlö, 2hlöä/ kelkka
125 €/hlö, 1hlö/kelkka
Sis. varusteet, kelkkailun, pilkkivälineet, vakuutuksen

RUKA ADVENTURES | Rukanriutta 11, Rukatunturi, Finland

info(a)rukaadventures.fi | p./t. +358 (0) 8 8522 007

ruka kuusamo  oulanka