Ohjelmapalvelujen varaus- ja peruutusehdot

Varauksen vahvistaminen

Ruka Adventuresin antama tarjous on voimassa kaksi viikkoa tarjouksen antamisesta, ellei tarjouksessa toisin ole mainittu. Varaukset tulee vahvistaa Ruka Adventuresin myyntitoimistoon. Varausta vahvistaessanne pyydämme varmistamaan valitsemanne ohjelman, ajankohdan ja osanottajamäärän. Huomioittehan, että alustavia varauksia ryhmällenne ei ole tarjousvaiheessa tehty, joten varmistaaksenne haluamienne palvelujen saatavuuden otattehan yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Vahvistuksen saavuttua toimitamme teille laskun majoituksesta ja lennoista sekä varausmaksun 30% ohjelmista.

Menu- ja juomavalinnat samoin kuin erityisruokavaliot tulee ilmoittaa viimeistään viikkoa ennen ohjelmaa. Vähintään 7 vuorokautta ennen ohjelman alkua kirjallisesti ilmoitettu henkilömäärän vähennys huomioidaan laskutuksessa.

Ruka Adventures pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa ohjelmien kulkua, kestoa tai reittiä, mikäli siihen on tarvetta esim. mahdollisen vaaratilanteen tai huonojen sääolosuhteiden vuoksi. Ruka Adventuresille tulee ilmoittaa etukäteen asiakkaiden terveydentilaan liittyvistä riskitekijöistä. Jos asiakkaan terveydentila muuttuu ohjelman aikana, tai asiakas käyttäytymisellään vaarantaa itsensä tai muut osallistujat, Ruka Adventures pidättää oikeuden keskeyttää ohjelman.

Ruka Adventures perii 15 €/ hlö koordinointimaksun järjestämistään kokous-, majoitus- ym. palveluista, jos palvelukokonaisuuteen ei sisälly Ruka Adventuresin ohjelmapalveluita.

Peruutukset

Mahdollinen ohjelmapalveluiden varauksen peruutus on veloitukseton vähintään 2 viikkoa ennen varauksen alkua. Peruutuksesta vähemmän kuin kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista voimme veloittaa 50%, mikäli emme saa peruutettua kapasiteettia myytyä uudelleen. Peruutuksissa tai muutoksissa alle 7 vrk varauksesta veloitamme 100% varauksesta.

Majoitusvarauksissa viimeistään 31 päivää ennen varauksen alkamisesta tehty peruutus on veloitukseton, perimme ainoastaan 60 € varausmaksun. Alle 31 päivää tehdyistä peruutuksista perimme 100% maksun. 

RUKA ADVENTURES

Rukanriutta 11, Rukatunturi, Finland 
info(a)rukaadventures.fi
+358 (0) 8 8522 007

ruka kuusamo  oulanka

 TP Kasvajat 2019 Paketti 1080x1080 web 1   tripadvisor coe

© Vihermaa Holidays Oy | Web Davas

ely nega eu lippu