Kelkkasafari Kalevalaan ja Pääjärvelle

Passi ja viisumi taskuun ja kelkalla Venäjälle! Rajalta on Kalevalaan 150 km vienankarjalaista, lähes koskematonta erämaata, kuin jälkiä menneestä maailmasta. Perillä odottaa Lönnrothin innoituksen lähde.

1. Päivä
Pukeutuminen safaritalossa, josta autokuljetus Suomen ja Venäjän väliselle raja-asemalle Suoperään. Rajalla hoidetaan rajamuodollisuudet, jonka jälkeen kelkkailu alkaa kohti Kalevalaa. Reitti kulkee Karjalaiskylien ja metsäosuuksien kautta ja maisemat ovat huikeat. Tänään kelkkaillaan noin 120 kilometriä kunnes saavutaan Kalevalaan. Majoittuminen hotelliin, jossa myös sauna ja illallinen.    

2. Päivä
Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen hypätään takaisin kelkkojen selkään ja tänään matka kulkee kohti Pääjärven kylää. Päivän aikana pysähdytään nauttimaan retkieväät nuotion äärellä.  Pääjärvellä majoittuminen hotelliin ja illallinen. Tämän päivän kelkkailuksi tulee noin 130 kilometriä.

3. Päivä
Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdetään paluumatkalle Suomeen.
Matkan aikana pysähdytään Suvannon kylään paikallisten asukkaiden Marin ja Topin luo. Suvannon kylä sijaitsee noin 30 kilometriä rajalta.  Vierailun jälkeen jatketaan matkaa rajalle asti ja mikäli halutaan on tänään mahdollisuus kelkkailla Rukalle asti tai autokuljetus järjestetään raja-asemalta Rukalle. Tämä täytyy kuitenkin päättää etukäteen.  Kelkkakilometrejä kertyy noin 70 / 130 kilometriä riippuen päätetäänkö safari rajalle vai jatketaanko Rukalle asti.
Minimi ryhmäkoko: 5 henkilöä
Ajokilometrit: noin 320 kilometriä tai 380 kilometriä mikäli ajetaan Rukalle asti
Majoitus: Hotellissa kahden hengen huoneissa
Hinta: eur 1200/henkilö

Kalevalan nopeat, sama kuin edellä, mutta 2.päivä jää pois ohjelmasta.
Minimi ryhmäkoko: 5 henkilöä
Ajokilometrit: noin 300 km, suositellaan jo hieman kelkkailukokemusta omaaville
Majoitus: Hotelli Sampo, kahden hengen huoneissa
Hinta: € 890/henkilö + viisumikulut

RUKA ADVENTURES

Rukanriutta 11, Rukatunturi, Finland 
info(a)rukaadventures.fi
+358 (0) 8 8522 007

ruka kuusamo  oulanka

 TP Kasvajat 2019 Paketti 1080x1080 web 1   tripadvisor coe

© Vihermaa Holidays Oy | Web Davas

ely nega eu lippu