Myyntipalvelumme

Autamme onnistuneen matkan kokoamisessa!

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme asiakastilaisuuksia, tiimipäiviä tai yrityksenne kokousmatkaanne suunniteltaessa ja me autamme Teitä löytämään parhaat ratkaisut ryhmällenne! Yhdellä puhelinsoitolla tai sähköpostilla saatte meiltä tarjouksen koko pakettiin sisältäen majoituksen, kokoustilat, kuljetukset, ohjelmat sekä loistavat sauna- ja ruokapaikat. Suunnitelemme ohjelman teidän aikatuluihinne sopivaksi ja Teidän tehtävänne on vain nauttia Rukan taiasta!

Isännän tai emännän apuna

Autamme ryhmän isäntää tai emäntää järjestämään unohtumattoman ohjelman ja sisällyttämään ohjelmaan hauskoja elementtejä, jotta tiimihenki entisestään paranee ja ryhmän jäsenet oppivat tuntemaan toisensa. Ohjelma voidaan aloittaa esimerkiksi suoraan lentokentältä, jossa oppaamme ovat vastassa ryhmäänne ja kelkoilla siirrytään joko majapaikkaanne tai tunnelmalliseen ravintolaan.

Teema- ja tiimiohjelmat

Ohjelmanne voidaan myös suunnitella tietyn teeman mukaan, esimerkiksi Venäjän rajan läheisyyden vuoksi saamme vaikkapa illalliseen mukavia lisämausteita naapuristamme. Tiimikisailujen myötä saadaan yhteishenkeä parannettua, kun tehtävistä selvitäkseen on ryhmän "puhallettava yhteen hiileen". Ryhmänne matkaa suunniteltaessa vain mielikuvitus on rajana!

Vahvuutenamme on paikallistuntemus ja näin ollen hyvän hinta-laatusuhteen löytäminen asiakkaillemme. Työtänne helpottaa myös se, että kaikki käytettävät palvelut saatte yhdellä laskulla.

KYSY LISÄÄ

Nimi(*)
Ole hyvä ja kirjoita nimesi

Sähköposti(*)
Sähköpostiosoite puuttuu tai se on virheellinen

Puhelin(*)
Kirjoita puhelinnumerosi

Mistä ohjelmasta olet kiinnostunut?
Invalid Input

Aikuisia
Invalid Input

Lapsia
Invalid Input

Päivä
Invalid Input

Viesti
Please let us know your message.

Invalid Input

RUKA ADVENTURES

Rukanriutta 11, Rukatunturi, Finland 
info(a)rukaadventures.fi
+358 (0) 8 8522 007

ruka kuusamo  oulanka

 TP Kasvajat 2019 Paketti 1080x1080 web 1   tripadvisor coe

© Vihermaa Holidays Oy | Web Davas

ely nega eu lippu