Talviohjelmat

Ruka Adventures järjestää talvisia seikkailuja Rukan ja Kuusamon ympäristössä perheille ja ryhmille. Ohjelmistostamme löytyy myös useamman päivän kelkkasafarit esimerkiksi Venäjälle! Luminen maisema kutsuu seikkailuun, turvallisesti oppaasi kera.

Klikkaa kuvaa ja lue lisää!

Ice Karting

Tervetuloa kokeilemaan ajotaitojasi, oppimaan uutta ja nauttimaan vauhdin hurmasta Ice Karting kisassa! Ohjelma sopii esim. perheille, nuorisoryhmille ja työporukoille kunhan vain olet yli 150 cm pitkä!

Moottorikelkkasafarit

Moottorikelkkasafarimme Rukan ja Kuusamon maisemissa soveltuvat erinomaisesti aloittelijoille ja perheille, kokeneemmille kelkkailijoille tarjoamme myös pitkiä ja usean päivän safareita!

Poro- ja huskyohjelmat

Koe poroajelu aidon poromiehen opastamana tai aja omaa huskyvaljakkoasi tykkymetsän siimeksessä, tai miksei molemmat samalla kertaa!

Lumikenkäretket

Rukan seudun upeat tunturit odottavat lumikenkävalloittajiaan! Loistavia elementtejä myös kelkkailun lomaan tai pilkkiretken yhteyteen.

Pilkkiretket

Kuusamon lukuisat järvet ja lammet ovat jokaisen pilkkijän ulottuvilla. Voidaan yhdistää myös kelkkailun yhteyteen ja pilkille pääsemme myös lumikengillä.

Revontuliohjelmat

Talven paras hetki seikkailuun voi olla myös illalla taivaan hämärtyessä! Iltaohjelmamme vievät sinut kauas tunturin valoista kokemaan talvisen tähtitaivaan ihmeitä.

Talven viikko-ohjelmat

Viikko-ohjelmamme pyörii maanantaista lauantaihin. Kelkkailua, ice kartinkia, revontulia, lumikenkäilyä sekä arktisia eläimiä.

Ohjeita safarille osallistuville

On hyvä tietää käytännön asioista etukäteen, mm. mistä safarit lähtevät, kuinka sinun tulee varustautua yms.

RUKA ADVENTURES

Rukanriutta 11, Rukatunturi, Finland 
info(a)rukaadventures.fi
+358 (0) 8 8522 007

ruka kuusamo  oulanka    tripadvisor coe

© Vihermaa Holidays Oy | Web Davas

ely nega eu lippu